پرفروش ترین و بهترین جارو شارژی

این روزها جاروهای شارژی محبوبیت گسترده‌ایی نسبت به جارو برقی‌های قدیمی پیدا کرده‌اند. این محصول به دلیل کارایی بالا و قیمت مناسب‌تر از جاروبرقی‌های نسل‌های قبل، روز به روز طرفداران بیشتری را به خود جذب کرده است. این جارو در دو مدل با دسته‌ی بلند برای تمیز کردن کف، و دستی که نسبت به دسته‌ی بلند اندازه‌ی کوچکتری دارد، برای تمیزکاری سطحی مثل روی مبل یا روی میز و یا قسمت‌هایی که جاروهای دیگر قدر به آن نیستند به کار میرود.

در ادامه نحوه‌ی استفاده و انواع برندهای آن را مورد بررسی قرار میدهیم. اگر قصد خرید جاروی شارژی را دارید، در ادامه با ما همراه باشید تا بدانید هنگام خرید چه نکاتی را باید مدنظر داشته باشید. اولین موردی که قبل از هر چیز باید به آن پرداخته شود این است که، جاروهای شارژی چه کاربردی دارند و میزان شارژ دهی آن‌ها چگونه است.

میزان شارژدهی دو مدل جارو شارژی با هم متفاوت است. در مدل ایستاده یا دسته بلند، میزان شارژدهی بیشتر از مدل دستی میباشد. به همین دلیل هر کدام نسبت به قدرت باتری و نوع آن شارژدهی متفاوتی دارد و قطعا هر کدام که شارژدهی بیشتری داشته باشد از نظر قیمت هم گران‌تر است. در این مطلب از چی خوبه قصد داریم بهترین و محبوب ترین جارو شارژی های بازار را به شما معرفی کنیم.

نقد و بررسی بهترین جارو شارژی

 

پیشنهاد ما

جارو شارژی بلک اند دکر

مشخصات:

  • قدرت موتور 27.5 وات
  • میزان صدا 85 دی‌سی‌بل
  • حاوی سری اضافه
  • توانایی جذب ذرات و آلودگی‌ها
  • فیلتر قابل شستشو
  • گنجایش مخزن 0.44 لیتر

جارو شارژی PV 1420 از شرکت بلک اند دکر است که از مدل جاروهای شارژی دستی میباشد. باتری این جارو از جنس باتری‌های لیتیومی است و به دلیل کوچک بودن محصول، به راحتی قابل حمل نیز میباشد. یکی از ویژگی‌های این جارو داشتن فیلتر قابل شستشو است، که به راحتی می توانید آن را تمیز کنید. دسته‌ی جارو شارژی قابلیت تا شدن دارد و استفاده از آن راحت‌تر بوده است.

ویژگی دیگر این محصول باتری قابل شارژ است. که به راحتی میتوان با شارژ مجدد به مدت طولانی از آن استفاده کرد. محدوده‌ی شارژ این دستگاه از 5 تا 10 دقیقه میباشد.

جارو شارژی سایا مدل Turbo

مشخصات:

  • حاوی فیلتر NON WOVEN
  • سری قابل تعویض
  • استفاده برای آلودگی‌های خشک و تر
  • حاوی نازل آب جمع کن
  • حاوی گوشه پاک کن

جارو شارژی سایا مدل Turbo یکی از دستگاه‌هایی‌ست که نسبت به ظاهر کوچکش بسیار کاربردی‌ست. برای تمیز کردن فضاهای محدود و کوچک قابل استفاده میباشد و به دلیل جنس بدنه‌ی پلاستیکی آن بسیار سبک است. یکی از ویژگی‌های این محصول داشتن باتری متال هیدرید است که مدت زمان کمی برای شارژ شدن لازم دارد. از آن سو می‌توان در مدت زمان طولای‌تری از آن استفاده کرد.

جارو شارژی تکنو مدل Te-1702

  • مشخصات:
  • قابلیت استفاده به صورت دستی
  • عمر زیاد باتری
  • ثابت ماندن قدرت در طی زمان
  • طراحی ارگونومیک
  • چرخش 180 درجه
  • ظرفیت مخزن 600 میلی‌لیتر

یکی از ویژگی‌های خوب جارو شارژی Te-1702، قابلیت تا شدن آن است که جای کمی را اشغال میکند. دیگر ویژگی آن وجود 3 چراغ LED است که هنگام جارو کردن دید بهتری را به شما می‌دهد. جنس باتری این محصول لیتیومی است که زمان شارژ کردن آن 5 ساعت میباشد.

جاروی شارژی سایا مدل HVC-414

  • مشخصات:
  • مکش در حد معمول
  • عدم مکش مواد مرطوب
  • حاوی مخزن شفاف
  • سبک و قابل حمل
  • مجهز به نازل وشه پاک کن
  • وجود فیلتر قابل شستشو

جارو شارژی HVC-414 از شرکت سایا، با وجود کوچک بودن بسیار کاربردی‌ست. بدنه‌ی این دستگاه از پلاستیک است و برای مکان‌های محدود و کوچک مانند میز کار و یا بعضی از نقاط اشپزخانه که دسترسی برای ان کم است، استفاده میشود. ولتاژ این جارو 4.2 ولت است که همین کم بودن ولتاژ باعث طولانی بودن زمان برای شارژ و کم بودن مدت کار کردن این محصول است.

جارو شارژی بلک اند دکر مدل PSA115B-B5

  • مشخصات:
  • چرخش 360 درجه
  • سی دقیقه استفاده بعد از شارژ
  • سیستم جمع کردن مو و زباله به وسیله‌ی برس گردان
  • حاوی داک شارژ
  • جنس باتری از لیتیوم
  • حاوی قطعه برای تمیز کردن برس‌ها

یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد جارو شارژی نپتون بلک اند دکر مدل PSA115B-B5، سبک بودن آن است که برای استفاده‌ی مداوم در طول روز گزینه‌ی مناسبی‌ست. این دستگاه امکان استفاده‌ی راحت و سریع را به شما میدهد و به راحتی می توانید جاهایی که دسترسی به آن را ندارید، مانند زیر کابینت‌ها و یا زیر مبل‌ها را به آسانی جارو کنید.

جارو شارژی کنوود مدل HVP19

  • مشخصات:
  • حاوی باتری لیتیومی
  • سبک و قابل حمل
  • قدرت جمع کردن مایعات و گرد و غبار

یکی از ویژگی‌های خوب محصول HPV19 از شرکت کنوود این است که، میتواند آب و خاک را جمع‌آوری کند و قدرت مکش 14.8 ولت دارد. این جارو شارژی مخزنی با ظرفیت 0.5 لیتر برای گرد و غبار و 0.12 لیتر برای مایعات دارد. قطعات این محصول برای نظافت به راحتی از هم جدا میشود.


تفاوت جاروبرقی و جارو شارژی:

جارو برقی و جارو شارژی قطعا نسبت به هم تفاوت‌هایی دارند، اما هدف هر کدام تمیز کردن آشغال و گرد و غبار از روی سطوح است. میتوان یکی از تفاوت‌های آشکارای این دو محصول را گنجایش جمع کردن آشغال باشد. جارو برقی‌ها گنجایش بیشتری نسبت به جارو شارژی دارند.

یکی دیگر از تفاوت‌های این دو دستگاه این است که جارو برقی مستقیما به برق متصل میشود و قدرت مکش جاروبرقی به مراتب بیشتر از جارو شارژی است. همچنین جارو برقی از نظر اندازه و وزن، بزرگتر و سنگین‌تر از جارو شارژی میباشد. جاروهای شارژی ابعاد کوچکتری دارند و از وزن کمتری برخوردارند و جای کمتری را در خانه اشغال میکنند.

مزایای جارو شارژی:

1-جابه‌جایی آسان و راحت‌تر

2-محدودیت وجود پریز برق ندارد.

3-جای کمتری را اشغال میکنند.

4-در مدل دستی به راحتی می توان داخل ماشین، درزها، گوشه‌های قفسه‌ها و داخل کابینت را جارو کرد.

5-تعمیر و نگهداری آن آسان است.

6-به راحتی مخزن و قطعات دیگر آن جدا میشود.

7-قدرت مکش بالایی دارد.

8-پس از شارژ به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت میتوان استفاده کرد.

9-قیمت مناسب و کارایی بالایی دارد.

معایب جارو شارژی:

1-گنجایش کم مخزن این محصول شاید یکی از معایب باشد که بعد از چند بار استفاده‌ی مداوم، مخزن آن باید خالی و تمیز شود.

2-طول عمر باتری یکی از مواردی است که باید هنگام خرید به آن دقت کنید. اگر باتری جارو شارژی که انتخاب میکنید از برند خوب و با کیفیتی نباشد باعث مشکل‌دار شدن جارو و باتری آن میشود و تا تعمیر آن باید کنار گذاشته شود. بنابراین هنگام خرید این محصول دقت کنید از عمر باتری بالا و با کیفیتی در آن استفاده شده باشد.

راهنمای خرید جارو شارژی:

قبل از خرید هر محصول خانگی، حتما باید خصوصیات و کارایی‌های آن محصول را بررسی کنید تا بر اساس نیاز انتخابتان را انجام دهید. در این مورد هم برای انتخاب جارو شارژی نکات قابل توجهی وجود دارد که در ادامه به آن‌ها میپردازیم.

قدرت و ظرفیت باتری:

هر برند تولید کننده‌ی جارو شارژی، ظرفیت باتری محصولات خود را با گنجایش‌های مختلف عرضه میکند. طول مدت شارژ کردن جاروهای شارژی مختلف در بازار از 8 تا 16 ساعت تغییر میکند. نوع باتری که در این محصول استفاده میشود در کیفیت دستگاه بی تاثیر نیست. باتری‌های لیتیومی در بین انواع باتری، بهترین بوده و ماندگاری و طول عمر مفیدتری دارد. اگر جارو شارژی بین 12 تا 16 ساعت شارژ شود، عملکرد مداوم تا 40 دقیقه را دارد.

مکش دستگاه:

قدرت مکش انواع جارو شارژی با هم متفاوت است. هر کدام از آن‌ها توانایی مختلف دارند و قدرت‌های آن‌ها میتواند در بلند کردن اجسام و یا جمع کردن مایعات در مخزن تقسیم شود. دانستن این توانایی‌ها در جارو شارژی این امکان را به شما میدهد که بر حسب نیازتان جارو شارژی مورد نظرتان را انتخاب کنید. یکی از نکاتی که باید به آن توجه کنید این است که جارو شارژی را برای چه مکانی قصد دارید خریداری کنید.

اگر برای مصرف مداوم و روزمره منزل باشد باید قدرت مکش آن متوسط باشد و اگر برای محل کار باشد، باید توان مکش قدرتمندی داشته باشد. همچنین این مسئله را در نظر بگیرید که قدرت زیاد موتور، نیازمند توان مصرفی بیشتر نیز است.

ظرفیت مخزن جارو شارژی:

یکی از دلایلی که ظرفیت مخزن جاروهای شارژی کم است، به دلیل استفاده‌ی آسان و روزمره از آن این گونه طراحی شده است. با این حال هر کدام از تولیدکنندگان این محصول ظرفیت مخزن مختلفی را برای محصول خود طراحی کرده‌اند. به این دلیل که خریداران هر کدام محصول را بر حسب نیازشان انتخاب کنند.

حداکثر مخزن طراحی شده 900 میلی لیتر میباشد که با چندبار استفاده پر میشود. شما میتوانید بر اساس متراژ خانه‌تان، گنجایشی را انتخاب کنید که مجبور نباشید بعد از هر بار استفاده آن را خالی کنید.

قابلیت تنظیم مکش:

یکی از ویژگی‌های خوبی که جاروهای شارژی دارند، قابلیت تنظیم مکش آن است. در بعضی از قسمت‌ها هنگام جارو کشیدن، قدرت مکش بالایی لازم ندارد. با استفاده از تنظیم مکش شما می توانید حتی در مصرف برق هم صرفه جویی کنید. همچنین این قابلیت میتواند در کم کردن صدای ناهنجار نقش به سزایی نیز داشته باشد.

وزن جارو شارژی:

اگر از آن دسته از افرادی هستید که محدودیت برای بلند کردن اجسام سنگین دارید، جارو شارژی میتواند انتخاب مناسبی برای شما باشد. وزن این دستگاه بین 3 تا 5 کیلوگرم محاسبه شده است. بعضی از افراد بر این باور هستند که هر چه جارو سنگین‌تر باشد کیفیت آن نیز به مراتب بالاتر است.

این یک باور اشتباه است و باید در نظر داشت که وزن محصول هیچ ارتباطی با کیفیت و عملکرد آن ندارد. کیفیت جارو شارژی بستگی به نوع طراحی آن دارد. یکی از ملاک انتخاب جاروهای شارژی، وزن سبک آن است و نباید سنگین وزن بودن، ملاک کیفیت آن به حساب بیاید.

دسته قابل انعطاف:

خاصیت دیگر جاروهای شارژی، دسته‌ی قابل انعطاف آنها‌ست. این قابلیت باعث شده است که جای کمتری را نیز اشغال کند و راح‌تر از آن استفاده شود. دسته‌ی قابل انعطاف برای تمیز کاری باعث سرعت بخشیدن به کارها می شود. در محصولات برندهای معتبر، انواع مختلفی از جاروهای شارژی تاشو هستند و همین امر موجب محبوبیت آن نیز شده است.

جنس بدنه:

با کیفیت بودن بدنه‌ی جارو شارژی مانند موارد بالا نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر بدنه از کیفیت خوبی برخوردار نباشد ممکن است با هر ضربه‌ایی باعث از کار افتادن آن شود. در بین برندهای معتبر، جارو شارژی شرکت بوش از بدن مقاوم و ضد ضربه و همچنین ضد رطوبت برخوردار است.

استحکام بدنه‌ی این محصول از شرکت بوش بالا بوده و اگر از افرادی هستید که جنس بدنه‌ی محصولات خانگی برایتان از اهمیت بالایی برخوردار است، پیشنهاد ما برای شما انتخاب از این برند است.

حرف آخر:

در آخر برای خرید این محصول، این نکته را در نظر بگیرید که همیشه بالا بودن قیمت، دلیل بر بهتر بودن آن محصول یا دارا بودن کیفیت بالا نیست. بیشترین چیزی که باید برایتان حائز اهمیت باشد، مواردی‌ست که در بالا به آن اشاره کرده‌ایم.

1 نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *